Salses

Salses Sesmans, es una línia de 16 salses en la que hem volgut cuidar al màxim tots i cadascun dels detalls que conformen aquest projecte. Aquesta filosofia, l’hem volgut portar a cadascun dels punts, des de la selecció de les nostres matèries primes fins el packaging, passant per la fabricació. Som sensibles amb el producte, però també amb tot el que l’envolta i ens fa arribar a ell.

Els nostres productes són de fabricació nacional, en una fundació que ajuda i fomenta l’ocupació de persones disminuïdes i/o amb risc d’exclusió social. Fomentem l’ocupació justa i responsable.

Els nostres ingredients són tots naturals, no utilitzem gomes ni estabilitzants. També evitem ingredients com l’oli de palma, sucre blanc, sucre de canya, etc. Ingredients pròxims, propers, molt nostres per promoure i sols recorre a llocs més llunyans quan són necessaris ingredients que tenen el seu propi origen en un altre país, com és el cas per exemple del Xiitake.

Treballem amb un xef de KM.0, un treball en equip per obtenir 16 receptes i solucionar alguns inconvenients que es donen quan no utilitzes gomes o estabilitzants, utilitzant aleshores alternatives naturals.

El nostre packaging volem que transmeti això, esforç, serenitat, detall, presència, cura i creiem que ho hem aconseguit amb aquest format en vidre i una etiqueta neta, clara i precisa que li dona al producte una gran presència i una imatge molt actual. Les capses, tenen una reixeta interna totalment integrada de forma directa a la capsa minimitzant així l’ús de cartró; al mateix temps, tenen una imatge cuidada i jugant amb les cares de la mateixa es pot obtenir el nostre millor emblema: SESMANS.

S'estan mostrant 16 resultats